9/11 AE911Truth WTC7

9/11 Follow Up TU Delft in Den Haag

Afgelopen maandag heeft de Onafhankelijke Pers in de Catacomben van Den Haag de eerste avond gehad van een serie avonden. Gasten waren de organisatoren van Studium Generale die Richard Gage in Nederland hebben uitgenodigd om te spreken in de TU Delft. Ook Guido Jonkers was aanwezig van Wanttoknow. Na een rommelig begin werd geopend met Femke Japing, een Haagse muzikante die direct de toon van de avond zette.

Als Google je niet kan vinden, wie dan wel? ShanTVision Webdesign - SEO - Video

Hierna hebben Wico Valk, Architect en mede ondertekenaar van AE911Truth, Coen Vermeeren van Studium Generale en Guido Jonkers van Wanttoknow elk een korte presentatie gegeven over de aanslag op de WTC torens in New York, de gebeurtenis die leidde tot een oorlog tegen de terroristen (War on Terror).

9/11 Follow Up TU Delft in Den Haag

9/11 Follow Up TU Delft in Den Haag

In deze waanzinnige vergelding actie heeft de VS alle NATO bondgenoten min of meer gedwongen mee te doen aan de vernietiging van Irak.

 

Dat onze regeringen in het westen samenspannen met de imperialistische oligarchie, de VS, in oorlogen met enorme schade aan mensenlevens, industrie en cultuur, heeft nog steeds niet tot een krachtige beweging geleid om deze maniakken op te pakken. Het lijkt mij zaak dat dit moet gaan gebeuren…

Guido Jonkers van Wanttoknow heeft menig onderzoek gepubliceerd over de aanslag in New York. Hij spreekt hier over hoe het kan dat de kapers wiens paspoorten zijn gevonden in New York nog leven… hoe er een hele neus van een vliegtuig weer UIT de gevel van WTC 2 komt terwijl de gevel dik staal was en het vliegtuig van dun aluminium en nog vele andere vreemde zaken rondom de aanslag.

9/11 Follow Up TU Delft in Den Haag

 

 

Coen Vermeeren, de man achter Studium Generale in de TU Delft, praat over de lezing. niemand van de architecten van de universiteit wilde aanwezig zijn om de stelling van het NIST rapport te verdedigen of de these van Richard Gage te weerleggen.

9/11 Follow Up TU Delft in Den Haag

Het wordt verteld dat ze zich niet willen mengen in ontmoetingen met zogenaamde complot theoristen. Dit is de stigmatisering waarmee mensen worden weggehouden om neutraal naar de argumenten te kunnen kijken en luisteren is een psychologische tactiek die bij velen werkt en door de gehele mainstream media wordt gebruikt.

Dat er een noodzaak is om het onderzoek opnieuw te doen naar hoe de gebouwen hebben kunnen instorten is groot. De VS heeft na de aanslag alle landen opgeroepen om te helpen de daders te straffen in een oorlog tegen Irak. Saddam Hussein zou immers samenwerken met Osama Bin Laden? Dit bleek een complot theorie. Dat de reden werd aangevuld als zou hij massa vernietigingswapens hebben in rijdende laboratoria was een gefabriceerde leugen en valt onder de noemer ‘complot theorie├źn’.

9/11 Follow Up TU Delft in Den Haag

De aanval op Irak heeft tussen de 1 en 2 miljoen slachtoffers veroorzaakt, de talloze miljoenen gewonden of vele miljoenen vluchtelingen nog daar gelaten. Onze regeringen zijn medeplichtig aan een oorlog op een soevereine staat op valse gronden. Daar komt dan genocide bij. Niemand binnen het regerings-apparaat heeft het morele kompas waarvan zij willen dat wij die hebben. De vraag is wat wij daaraan gaan doen.

9/11 Follow Up TU Delft in Den Haag

 

Socrates - De Ommekeer

 

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

1 Comment

  1. Het WTC werd neergehaald met een nucleaire explosie.
    Ik ben niet de enige die dat zegt, maar elke publicist die ik betrouwbaar acht, internationaal, kwam tot dezelfde conclusie.
    http://www.reformation.org/ground-zero.html

    Bedankt wel voor jullie publicaties, ook al zijn ze nogal onbetrouwbaar.
    Betrouwbare publicisten zijn er nauwelijks in Nederland, dat is erg spijtig.

Leave a Comment