Sven Hulleman 1000 man gezocht Onafhankelijke Pers

GEZOCHT

Door: Tilasmi Frigge

1000 mensen die elk 50 euro storten op NL91ABNA0567168980 ten name van Stichting RED onder vermelding van ‘Dagvaarding wegens illegale geldschepping’, om daarmee Sven Hulleman in staat te stellen een dagvaarding te schrijven en in te dienen die niet genegeerd of weggeschoven kan worden.

[eventon_slider slider_type=’carousel’ lan=’L1′ orderby=’ASC’ date_out=’1′ date_in=’1 date_range=’future’ id=’agenda_carousel’ car_itemwidth=’190′ car_itemmargin=’5′ open_type=’originalL’ link=’events_list’ style=’b’ skin=’dark’]

Waar gaat het om?

Dat we gezamenlijk een einde maken aan de illegale praktijk van digitale geldschepping door commerciële private banken en dat we voorkomen dat digitaal ‘geld’ de legale status krijgt die nu chartaal geld heeft (bankbiljetten en munten) Digitaal ‘geld’ is niet meer dan een claim die banken geven op chartaal geld.

Sven Hulleman bij de Onafhankelijke Pers in de Libertijn in Den Haag

Waarom?

Omdat onze privacy, ons zelfbeschikkingsrecht en onze vrijheid op het spel staan. Als het digitale geld de wettelijke status heeft ingenomen van cashgeld (chartaal geld), dan is het met onze vrijheid gedaan.
Laat het niet zover komen en doneer. Het geld is niet voor Sven zelf bestemd, het zal worden gebruikt om de ‘super professionals’ te betrekken bij het schrijven van de dagvaarding, waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten.


 

Onafhankelijke Media de Libertijn Den Haag Banner

a.s. Maandag 15 Juni 18.30 zal Sven Hulleman aanwezig zijn!De avond zal gemodereerd worden door Joost Niemöller!  Speciale gasten zijn Ad Broere en Martijn Jeroen van der Linden! Kaartverkoop hier.

 


 

Sven Hulleman 1000 man gezocht Onafhankelijke Pers

 

Over de donaties zegt Sven Hulleman het volgende: als er minder dan 20.000 bijeen wordt gebracht dan gaat hij er niet mee door en krijgen de donateurs hun geld terug. Als er meer dan 20.000 en minder dan 50.000 euro bijeen wordt gebracht dan wil Sven in overleg met de donateurs om te beslissen of hij doorgaat met een niet ‘ top of the bill’ advocaat of dat hij stopt. Als de 50.000 wordt gehaald dan wordt de beste advocaat in financieel recht ingeschakeld om het de banken HEEL erg moeilijk te gaan maken. Sven beschouwt de stortingen ook als het geven van concrete ondersteuning en het betekent voor hem dat er draagvlak komt onder de zaak. Het gaat dus om meer dan geld, het gaat er ook om dat er een statement wordt gemaakt door een groot aantal mensen.

Ad Broere heeft een helder artikel geschreven over het gaan verdwijnen van Chartaal oftewel fysiek (munten en briefjes) geld. Komt er een aanval op contant geld? Als we het fysieke geld willen houden en de controle weigeren te accepteren van de banken moeten we actie ondernemen.

Kijk verder op Geldstelselhervormen.

Andere sites met deze oproep;

Bri Loves Oldschoold

 

Socrates - De Ommekeer

Comments are closed.