Aangifte tegen de staat op het binnenhof

Aangifte tegen de staat der Nederlanden

Tilasmi Frigge spreekt op het Binnenhof met Joeri Oltheten over de corrupte regering, de geldschepping en waarom je aangifte moet doen tegen de staat der Nederlanden.

Joeri Oltheten is bestuurslid van de vereniging Basisinkomen. Samen met Tilasmi Frigge praten ze over de banken, geldschepping en de rol van de staat. Het Bilderberg Binnenhof wordt de regering genoemd. De regering werkt niet meer voor het volk maar voor de transnationale bedrijven. Er is een oorlog gaande vanuit de financiële markten tegen de mensheid. En de staat is overgelopen.

Als Google je niet kan vinden, wie dan wel? ShanTVision Webdesign - SEO - Video

Wat kunnen we doen om ons land terug te krijgen? Hoe komen we van onze staatsschuld af?

 

Kijk hier naar vervolg commentaar over de aangifte. 

Vrije mens over de aanklacht tegen de staat

[g-gallery gid=”1558″ random=”1″]

 

Socrates - De Ommekeer

 

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

 

7 Comments

 1. Aangifte over de Maffia , bij een onderdeel van de Maffia , ja iets anders kan eigenlijk niet helaas .

  Het zal helaas nog veeeeeeel en veeeeeeeeeeel erger worden , of je het verhaal wat onder mijn link zit nou geloven wil of niet .

  Ik las het een 4 keer op mijn gemak , en kon helaas op elk feit antwoorden geven , of sommige feiten zelfs meerdere .

  Dus het moet HELAAS wel waar zijn , rest m.i. maar 1 ding en dat is een Franse of Russiche revolutie .

  Want dat schorum in het haagje wat slechts 360.000 corrupte en parasiterende nederlanders vertegenwoordigd zal uit zichzelf nooit afstand doen van de macht , en dikke ( door zichzelf toegekende ) beloningen !

  zie hier hoe ik aan het aantal van die 360.000 corrupte en parasiterende nederlanders kom ;

  http://wuzondergumgum.forum2go.nl/nederland-word-door-nog-geen-320-000-mensen-ge-terroriseert-t9760.html?highlight=worden%20geterrorisseerd%20320%20000

 2. Andre M

  De enige manier om het land terug te krijgen is een kern kabinet met door de burgers direct gekozen bestuurders zoals Sjef Smeets voor staat in http://www.ziekvandepolitiek.nl alleen dan kun je met deze elite afrekenen en ze voor hun daden bestraffen.

 3. Fred Reenders

  Prima idee!

  Toen ik laatst mijn hypotheek liet oversluiten, heb ik aan de bank gevraagd waar het geld voor de nieuwe hypotheek vandaan kwam. Eerst kreeg ik een antwoord van “de bank heeft geld in bewaring voor klanten en .. blablabla”.
  Ik zei: “ja, dat verhaal is bekend”.
  Daarom stelde Ik dezelfde vraag nog een keer en toen gaf men toch toe dat door het overschrijven het geld naar mijn rekening, er “nieuw geld” was gecreeerd uit het niets.

  Overigens hebben we in dit land de drie gescheiden machten (trias politica): wetgevende (overheid), uitvoerende (b.v. politie) en rechtsprekende (b.v. rechtbanken). Die drie machten zijn strikt gescheiden. Een rechter kan b.v. niet worden ontslagen door de minister en een politicus kan en mag zich niet bemoeien met de rechtspraak.
  Dus geldt: aangifte bij de politie doe je officieel bij een andere instantie dan de overheid. De rechter die zich erover zou moeten buigen, is ook onafhankelijk van die overheid.

 4. Pieta Janssen

  Wat een goeie actie zeg!
  Ik denk dat ik ook inderdaad aangifte ga doen
  Pieta

 5. Het probleem met aangifte doen tegen de staat is dat de instantie waar je die aangifte moet doen, zelf onderdeel is van die staat. Ik denk dat het beter is om individuele politici en partijen aan te klagen wegens criminele nalatigheid bij het “dereguleren” van de economie.

Leave a Comment