Financiele Markten worden allemaal gemanipuleerd

Financiele Markten worden allemaal gemanipuleerd

De financiële markten worden gecontroleerd door verschillende instanties. Niet voor niets, want manipulaties van de markt zou al snel kunnen leiden tot economische rampen met oorlogen als gevolg. Dit is ook de functie van een regering, de markt te reguleren. Markten zijn fascistoïde van natuur. Onze regerings- structureren zijn er om de slechtste eigenschappen van de mens te beteugelen. De afgelopen jaren hebben we kunnen zien hoe banken betrapt worden op enorme fraudes. EURIBOR en LIBOR waren de laatste voorbeelden, maar het plotseling instorten van de goudprijs was ook onverklaarbaar. De Euro en de Dollar waren al jaren achter elkaar aan het zakken. Dat de kapitaalmarkt zijn toevlucht zocht in het stabiele goud is een terug komend fenomeen tijdens crises. Er wordt hard gewerkt om goud niet meer als betaalmiddel te zien maar alleen als een grondstof, iets wat er niet snel in wil, tenzij goud zijn stabiliteit verliest…

Rolling Stone magazine heeft in april 2013 zijn excuses aangeboden aan alle complot onderzoekers die verkondigden dat de markten allemaal gemanipuleerd worden (Conspiracy theorists of the world, believers in the hidden hands of the Rothschilds and the Masons and the Illuminati, we skeptics owe you an apology.) Bafin, de duitse toezichthouder heeft verklaard dat de manipulatie van de goudprijs nog erger is dan het LIBOR schandaal.

Financiele Markten worden allemaal gemanipuleerd

Financiele Markten worden allemaal gemanipuleerd

Wat dit allemaal betekend is dat de hele financiële wereld op drijfzand is gebouwd. Niets is meer te vertrouwen. Koersen worden niet bepaald door het sentiment en de stabiliteit van de economieën, maar door enkele grote financiële machten. De vraag is met welk doel. Het vertrouwen zo schaden is uiteindelijk iets als tegen de wind in pissen. Het slaat terug in je eigen gezicht. Tenzij er een groter plan is. Complot onderzoekers hebben daar verschillende theorieën over. Maar wat wel duidelijk is, is dat de bancaire en financiële  sector serieus onderhanden genomen moeten worden.

Met het verhaal dat commerciële banken bij het verstrekken van een krediet dit geld uit het niets creëren lijkt het erop dat we aan de vooravond staan van enorme veranderingen. Momenteel zijn regeringen en banken achter de schermen bezig met oplossingen voor de crisis. Het goedkoop geld lenen door centrale banken schuift de klap vooruit en deze zal alleen maar heftiger zijn. De schuldenberg loopt enorm op en is niet meer terug te betalen, tenzij we accepteren in een nieuwe schulden-slavernij economie vast te komen zitten. Onze kinderen worden geboren met €27.000 schuld op hun hoofd, en als we kijken naar de schuld die Nederland heeft als het alle garanties die het heeft gegeven moet gaan verzilveren is het bedrag enkele malen groter…

Dit systeem is kapot. We kunnen het beter accepteren en werk gaan maken om onze wereld een nieuw gezicht te geven dan onze tijd en energie blijven stoppen in een hopeloos kapot voertuig met een duistere toekomst voor ons allen.

Rente, Bankieren en ons huidige Financieële Stelsel

Gelre. Eerste regionale rentevrije geld in Nederland

Everything is Rigged

Everything Is Rigged: The Biggest Price-Fixing Scandal Ever

Manipulatie goudprijs groter dan LIBOR-schandaal?

 

 Socrates - De Ommekeer

Leave a Comment