Geloof in onze democratie verdwijnt de ommekeer

Geloof in onze democratie verdwijnt?

De Ommekeer is dit keer in Maastricht om Nederlanders te vragen of zij nog wel geloven dat onze democratie werkt. Er werd erg verschillend gereageerd en het is zeker erg boeiend om te bekijken.

Als Google je niet kan vinden, wie wel? ShanTVision Webdesign - SEO - Video

Zelf hebben we sterke twijfels dat dit nog werkt. Onze regering heeft deelgenomen aan illegale oorlogen tegen Irak en Libië. De redenen deze landen plat te gooien bleken geen grond te hebben en hebben de landen in een chaos gestort. Bush heeft zelf verklaard dat hij dacht door GOD gestuurd te worden door de’oorlog tegen terrorisme’ te voeren. Nederland neemt een moreel verwerpelijk standpunt in door haar steun aan de alliantie niet op te schorten…. Mag een regering van een democratie illegale oorlogen voeren?

Daarnaast hebben de leugens over de rol van Rusland in de MH17 zaak een enorm vreemd beeld gegeven van onze regering. Voor wie werken zij eigenlijk? Bekijk het filmpje en oordeel zelf…

[g-gallery gid=”1733″ random=”1″]

 

Socrates - De Ommekeer

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

 

1 Comment

  1. JOEPIEJEE

    De stemmen worden niet in daden omgezet!
    de burger krijgt het gevoel, dat hetgeen voor gestemd is niet wordt uitgevoerd!
    Een eerlijk kiessysteem, dat in deze tijd best gerealiseerd kan worden, via internet, kan de burger meer in het gebeuren betrekken!

Leave a Comment