Joost Niemöller en de rioolpers, 911 en MH17. De Onafhankelijke Pers in de Catacomben van Den Haag

Is de crisis in de Oekraine een aanloop naar een derde wereldoorlog?

Door: Tilasmi Frigge

Joost Niemöller, auteur van het boek ‘De Doofpotdeal‘ en blogger op ‘De Nieuwe Realist‘ spreekt met Tilasmi Frigge over de gecorrumpeerde journalistiek, het gevaar van een derde wereldoorlog en 9/11!

Hoe kan de pers nu toch zo eensgezind de feiten negeren omtrent het onderzoek naar de oorzaak en de daders van het neerhalen van MH17. Is er een complot of is het algehele amnesie? Joost Niemöller verteld hoe de sfeer is op de redacties. De journalisten schikken zich naar de hoofd redacteur om die verhalen te schrijven die hij wil hebben en lopen mee voor de scoop en goedkeuring. De journalistiek is nog nooit op zo’n laag niveau geweest. Het zijn roddelblad technieken die over de gehele breedte worden gebruikt, geen inhoudelijke argumenten.

Ook is een president van Rusland is nog nooit zo aangevallen op zijn persoon als nu gebeurd met Putin. Dit is geen nieuwe koude oorlog. Het is daar niet mee te vergelijken. Dit is een aanloop naar een confrontatie met een atoommacht. Dit zou zo uit kunnen lopen op een derde wereldoorlog!

Als Google je niet kan vinden, wie wel? ShanTVision Webdesign - SEO - Video

De VS heeft zich jaren bezig gehouden met het ondermijnen van het Oekraïnse gezag door het financieren van vele NGO’s, zogenaamde hulp organisaties. 5 Miljard zou erin zijn gestoken om een pro EU gedachte te creëren en een motivatie voor een coup waarmee de huidige regering aan de macht kwam. Terwijl er afspraken waren dat na de val van de muur de EU en de VS de voormalige oostbloklanden niet zou laten toetreden tot de NATO of de EU, is er het tegendeel gebeurd. Het laatste land aan de grenzen van Rusland dat nog ‘ingelijfd’ moest worden was de Oekraïne.

De pers geeft alleen aandacht aan de annexatie van de Krim, terwijl de pers het ‘kopen’ van de loyaliteit van de Oekraïnse bevolking met 15,8 miljard Euro IMF lening aan een land in burgeroorlog en economisch failliet, niet ziet als een daad van agressie. De propaganda machine van het westen is ongekend leugenachtig en eenzijdig. Bij de Onafhankelijke Pers in de Catacomben van Den Haag gaan we praten over de situatie in de Oekraine en de mogelijkheid dat dit escaleert tot een derde wereldoorlog…

Karel van Wolferen over de Oekraïne, corrupte journalistiek en Atlantisch geloof
Ron Paul: U.S. Spent $5 Billion With NGOs To Overthrow Ukraine
U.S. Obscures Foreign Aid To Ukraine, But Here’s Where Some Goes
Excuses aan president Putin voor de liegende pers en politici
Professor Cees Hamelink. Waarom moet je niet geloven wat in de krant staat?
Historische claim laat zien waarom de Krim Rusland aangaat
US spends 5 billion to over throw Ukraine president and Government!!

 

 

Socrates - De Ommekeer

 

 

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

1 Comment

  1. Fijn Tilasmi, om die avonden waar ik geweest ben nog een keer op video te zien en horen. Langzaamaan wordt er veel meer duidelijk en daarmee richtinggevender.
    Bedankt voor al het werk!

Leave a Comment