De Libertijn. media en politiek cafe, Papestraat 30, Den Haag

In Den Haag is er een bar….

Sinds een maand organiseert de Onafhankelijke Pers avonden waar we elkaar kunnen ontmoeten. We moeten ons gaan verenigen. De financiële markten hebben het op ons en de waarde die wij genereren door onze arbeid voorzien. Daarom organiseert de Onafhankelijke Pers debatten met mensen die het goed voor hebben met Nederland. We moeten nu aan onze toekomst denken en er aan mee helpen deze op te bouwen en veilig te stellen. Gasten zijn o.a. Ad Broere (homepage), Sven Hulleman (homepage), Paul Buitink (homepage), George van Houts (homepage), Joost Niemöller (homepage), Karel van Wolferen (homepage), Paul van de Waarsenburg en vele anderen.

Kunnen we zo doorgaan met dit banken systeem? Is de geldschepping legaal? Kan deze vorm van kapitalisme samen gaan met democratie? Moet een samenleving niet vooral eerst de mensenrechten eerbiedigen? Is de pers nog onafhankelijk en is Rusland nu echt de schuldige in het conflict in de Oekraïne?

Als Google je niet kan vinden, wie wel? ShanTVision Webdesign - SEO - Video

Sven Hulleman bij de Onafhankelijke Pers in de Libertijn in Den Haag

Sven Hulleman bij de Onafhankelijke Pers in de Libertijn in Den Haag

Verschillende organisaties zijn bezig hun kennis te verspreiden en actie te ondernemen tegen deze roof en slavernij. De media schenkt nagenoeg geen aandacht aan de oplossingen. Niet gek als je weet dat deze grootbedrijven grootaandeelhouder zijn van alle kranten en omroepen. Daarom moeten wij het zelf doen. De Onafhankelijke Pers is een samenwerkingsverband met diverse onafhankelijke media. Wanttoknow, WeAreChangeRotterdam, Soulvability en Tijdgeest Magazine zijn er enkele van.

Alexander Franken protest muziek uit Nederland bij de Onafhankelijke Pers

Alexander Franken protest muziek uit Nederland bij de Onafhankelijke Pers

De zorgstaat heeft ons lam gemaakt. We zijn massaal erin getrapt en hebben onze ontwikkeling laten afremmen, de ontwikkeling om los te komen van vader en moeder om zelfstandig, zelfredzaam en verantwoord ons eigen leven te bepalen. We zitten te wachten op de verlossing zoals de staat die iedere keer heeft beloofd. De staat wordt niet bestuurd door onze vertegenwoordigers, maar acteurs die de politiek gebruiken als een draaideur om bij die grootbedrijven een hoge positie te krijgen. We moeten wakker worden en opstaan. We zijn in de steek gelaten en zullen weer moeten leren voor onszelf te zorgen. We moeten weer leren verbonden te sluiten met onze medemens, om een wereld te maken die rechtvaardig is. Om een wereld achter te laten voor onze kinderen waar we trots op kunnen zijn.

Regering handlanger elite. De essentie van geld met Pieter Stuurman. De Onafhankelijke Pers

De essentie van geld met Pieter Stuurman.

In Den Haag hebben we een politiek media café, de Libertijn. Elke maandagavond is er een podium voor mensen uit verschillende professies, gestudeerde mensen die graag hun inzichten en oplossingen willen delen. In plaats van een avondje achter de hypnose buis van het groot kapitaal kan je kiezen voor een gezellige avond met gelijk gestemden. Verrijk je kennis, maak je netwerk en help met het opbouwen van een gezond land en economie. We kunnen het ons niet meer veroorloven geen activist te zijn. Sta op en neem je verantwoordelijkheid!

Femke Japing protest muziek uit Nederland bij de Onafhankelijke Pers

Femke Japing, protest muziek uit Nederland bij de Onafhankelijke Pers

Behalve de belangrijkheid ons te verrijken met kennis en vrienden, moeten wij genieten van de gezelligheid en alles waarvoor wij hier zijn, de liefde en de vriendschap. Daarom is er elke avond live muziek. Kom langs. Laten we elkaar steunen in de strijd die je niet wint in je eenzaamheid. Sta op en verenigd U! We zoeken voor elke avond nieuwe protest zangers waarvoor we ook direct mooie video clips maken. De avonden worden allemaal gefilmd en op het internet gepubliceerd. Op deze sites verschijnen de artikelen met de opnames.

George van Houts en Luuk de Waal Malefijt in de Libertijn, Den Haag met de Onafhankelijke Pers

George van Houts en Luuk de Waal Malefijt in de Libertijn in Den Haag.

a.s. Maandag 15 Juni 18.30 zal gemodereerd worden door Joost Niemöller! Ook Sven Hulleman zal aanwezig zijn! Speciale gasten zijn Ad Broere en Martijn Jeroen van der Linden!

 

 

Vind de Onafhankelijke Pers op Facebook

 

Socrates - De Ommekeer

 

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

Leave a Comment