Stop de hersenspoeling!

Stop de hersenspoeling. Geen reclame!

De onafhankelijke media doen een oproep aan allen voor steun. Vele van deze media doen het van zeer weinig middelen. Door het ontbreken van reclame inkomsten moeten velen van ons nog ander werk doen naast het onderzoek en het schrijven. Wij zijn onafhankelijk omdat we geen loon hieruit krijgen en niet hoeven te confirmeren aan de adverteerders.

Wij hebben de keuze voor de wereld waarin we leven. Wil je de reclames continue door je programma’s heen krijgen of niet? Reclames werken als een programmering op de hersenen. Ze zijn winstgevend en dat is de reden dat adverteerders veel betalen om in ons hoofd te kunnen komen.

Maar wil je de speelbal zijn van grote bedrijven en multinationals die in jouw geest je normen en waarden aan het vormen zijn? Wil je een wereld die meer en meer gevuld wordt met commercieel visueel afval wat je onderbewuste wordt ingepompt? Vindt je het goed dat bedrijven met een winstoogmerk je onbewust aan het programmeren zijn?

Als je voor ons kiest dan kies je voor onafhankelijke media die zich bewust is van het effect van reclames en hier niet aan wil meewerken. En als jij zelf wilt blijven bepalen wat er zich in je geest afspeelt, kies dan voor de onafhankelijke media, de media die JOU de keuze geeft wat je in je hoofd stopt!

De onafhankelijke media heeft hulp nodig. Wij hebben professionele camera’s, computers, huisstudio materiaal nodig, en mensen die websites kunnen maken en beheren, DTP-ers, filmers, schrijvers, geschiedkundigen, academici, mensen die op allerlei vlakken ons willen helpen.
Help ons dan nu.

Dit zijn onze sites;

Tijdgeest Magazine , Soulvability , Want to know , De Ommekeer , Vredes Festival , Orthelius , Vrije Mens , Ik maak bezwaar , Nieuwste tijd , NineForNews , Finding Voices , BouBlog , Martin Vrijland , Wakkere mensen , Op FaceBook Burgerlijke Ongehoorzaamheid , Stop de bankiers , Herstel de Republiek , Earth Matters , Het uur van de waarheid , Ik claim mijn naam , Vitalifeiten , Klokkenluider Online , NRC Ombudsman , Niburu , Follow the Money , Geen Nieuws , Biflatie , Gewoon Nieuws , Bits of Freedom , Privacy News , Food Watch , A Healthy Life , Hoe zit het nu echt , De Lange Mars, JDTV , achterdesamenleving, Burgerlijke Ongehoorzaamheid wordpress site
Heb jij een site die we hier niet hebben genoemd, stuur ons een berichtje. Dan zetten we je erbij.

 

Wat wij nodig hebben is een goede professionele digitale full HD camera.

Gedachte controle. Iedereen is gehersenspoeld

 

Stop de hersenspoeling!

Stop de hersenspoeling

 

Stop de hersenspoeling!

Stop de hersenspoeling!

 

 

 

Stop de hersenspoeling!

Stop de hersenspoeling!

 

Socrates - De Ommekeer

 

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

8 Comments

 1. Dennis Eijs

  Het probleem is dat die reclamebudgetten al in de prijs zitten. Koppelverkoop dus. Liever zou ik zien dat ik dit geld zou kunnen houden en zelfstandig betaalTV te kunnen bestellen. Net als bij de overheid trouwens, die doen het via de belastingen. Nog mooier zou zijn als fans via crowdfunding programma’s kunnen krijgen. Want maatschappijen cancelen nogal eens series.

 2. Deze site ter aanvulling: http://www.achter de samenleving.nl

 3. Doet me denken aan een affiche die ik zelf ooit maakt, maar dan de tekst:
  STOP DE PROPAGANDA.

  Goede tekst dit in ieder geval, al zou ik hem ook prima vinden met weghalen van “reclame”.

  Propaganda is niet commercieel, maar militair, terwijl mindcontrol onderzoek wordt gedaan door het leger. Het woord propaganda is natuurlijk wel een erg meoilijk woord, want op school leert men niet wat propaganda is, want anders werkt de propaganda niet meer. Een korte definitie van propaganda in Nederland omtrent militaire missies:
  Gehiemhouding over de werkelijke agenda, daarna een valse vlag met sensationalistische fabeltjes om een andere propganda agenda te dienen, die niets met de betreffende militaire misse te maken heeft.

  Leuk misschien te weten, de texten bij exames op de middelbare school zijn meestal propaganda pamfletten.

  En helaas trapt iedereen in Nederland daar in.
  Tenzij de werkelijke agenda achter de oorlogsmissies, die men dan vredesmissies noemt, kent.
  Informatie en ongemanipulaeerd onderzoek is hier sleutel.

 4. jullie mogen ook onze site vermelden http://www.resonanceproject.nl we houden ons bezig met de wetten der natuur en momenteel zetten we zwaar in op Mind Control en hoe dat onze realiteit beïnvloed. We zijn niet commercieel.

 5. Tineke

  Op zich een goed initiatief. Al weet ik niet hoe e.e.a. verdeeld gaat worden.
  Ik heb een aantal van jullie sites bezocht en sommigej bevatten gewoon reclameboodschappen.
  Er zit zelfs een link naar een webwinkel tussen. Dus nog maar even wachten met doneren.

  • bezoekr

   Maar ze doen niet aan sublimaties. En bovenal ze geven het ECHTE nieuws zonder navo agenda
   🙂
   Doe maar wel een beetje doneren dan kunnen die reclames ook weg.

  • Ik heb mijn site hier al eerder gemeld ; https://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com , het is een gratis site die ik gebruik voor eerlijke goede berichtgeving , en tips .

   Ik heb meerdere site,s allemaal gratis , Tsja ik wil heel graag zonder die hersenspoeling , maar alles kost geld ??

   Onderzoek kost tijd en geld , mijn auto rijd helaas nog niet op liefde of lucht .

   Externe harde schijven kosten ook gecreerd geld .

   Helaas kan ik zelf nog geen doekoe creeren , etc. dus kom maar op met wat zodat ik alle hersenspoeling van site,s kan verwijderen .

   Uhhhhhhhh zie ; http://www.mijnalbum.nl/Foto1k0-8ZTCVGDJ.jpg

Leave a Comment