Tilasmi Frigge

Tilasmi Frigge de Ommekeer

Tilasmi Frigge – Auteur van de Ommekeer

Ik ben in de overtuiging dat alleen vrije pers een menswaardige wereld kan helpen ondersteunen. We hebben eenmaal te maken met een groep mensen die zichzelf willen verrijken tegen elke prijs. Daarvoor gebruiken zij hun macht om de democratie te corrumperen. Deze macht waartegen wij ons willen en blijven verzetten heeft ook onze media in handen. Dat kunnen wij zien door de gekleurde berichtgeving betreft oa hoe ons geld in omloop wordt gebracht, hoe complotdenkers worden gestigmatiseerd in plaats van met argumenten gecorrigeerd, hoe wij door leugens de EU in zijn gedreven en nu een oorlog met Rusland wordt gerechtvaardigd met verdraaiingen en complete leugens.

Als je ergens tegen bent moet je ook ergens voor zijn. Dat willen wij met de Ommekeer laten zien. Ik ben begonnen met Arie van der Pijl. Een ex bestuurder van de FNV die mij vond in de sociale media. Hij zei; ‘jij komt met oplossingen, ik wil met jou samen werken’. Arie heeft een burn-out gekregen waarbij ik alleen over bleef. Ik heb mij geconcentreerd op video-interviews alhoewel ik niet schuw een artikel te wijden aan de corrupte staat. Intussen ben ik aangehaald door de MSM en heb ik de internationale pers bereikt.

Met de samenwerking tussen verschillende onafhankelijke media gaat het steeds beter. Het gevolg hiervan was het evenement ‘De Onafhankelijke Pers’ die in Den Haag eerst in de Catacomben en later in de Libertijn prachtige avonden heeft weten te realiseren.

Er is geen probleem zonder een oplossing. Wij willen hier de mogelijke oplossingen aandragen. Laten we deze crisis gebruiken voor een verandering ten goede van de aarde en de mensheid.

CV:

st Lokaal Geld

Volkstribunaal

facebook pagina Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Den Haag FM

NuJIJ

 

Comments are closed.