Onze politici, de trekpoppetjes van de bankiers, steunen de VS en Saudi Arabië die met hun terroristenlegers de vluchtelingen de EU in jagen.

Met de recente ontwikkelingen in Syrië zie ik veel onmacht bij mensen. Wat kunnen we doen? Niemand doet wat. De verlamde houding van de mensen is wel te begrijpen. Gaan we een Derde Wereldoorlog krijgen? De leugens en verdraaiingen van politiek en media, het inspelen op onze angsten, maken het moeilijk de sprong te wagen. Teveel mensen weten gewoonweg niet waarvoor ze dan moeten kiezen. We hebben immers een democratie; waarom spreekt er niemand de waarheid?

Mensen die de waarheid vertellen worden in de hoek van complot theoristen gezet. Journalisten verliezen hun baan, politici en wetenschappers hun naam. Dit middel is zo effectief dat de meeste zitten te wachten totdat er een publieke omslag plaats vind en zij deze kennisdragers zullen beschermen. Dus wat kunnen we doen?

Rusland is gevraagd door de legitieme regering van Syrië om te helpen bij hun strijd tegen terrorisme. Mocht je nog denken dat er een ‘gematigde’ groep actief is in Syrië, zelfs Kerry legt uit dat de terroristen en de ‘gematigden’ zij aan zij vechten. De VS is actief bezig de terroristen te beschermen. Heb je al van een verzoek van de VS aan Saudi Arabië gehoord om hun steun aan de terroristen te stoppen? Heb je van een veroordeling gehoord over de Turkse aankoop van gestolen olie die de terroristen verkopen? Hoe komt het dat de terroristen westerse wapens hebben? Waarom bombardeert de VS een legerpost van de Syrische regering die een vliegveld beschermen tijdens een staakt het vuren die zijzelf hebben afgedwongen? Er is maar EEN conclusie, het gehele westen steunt terrorisme.

De VS stuurt aan op een directe confrontatie met Rusland. Met de aanval op het Syrische leger hebben zij de toon gezet. Rusland geeft enkel een waarschuwing; een herhaling zal resulteren tot het neerhalen van de NATO vliegtuigen, met alle gevolgen van dien. Een tektonische landverschuiving zal dan gaan plaats vinden. Om een enkele reden. Zal de VS toegeven dat zij hun Geo-politieke overmacht moeten afgeven, of zal zij dit niet tolereren. Elke analist die ik heb gelezen zegt dat de VS dit niet zal accepteren. Een confrontatie lijkt onvermijdelijk.

Als Google je niet kan vinden, wie dan wel? ShanTVision Webdesign - SEO - Video

Wij wonen op het toekomstige slachtveld. De VS is actief massaal materieel en troepen in Europa aan het opslaan en naar de grens van Rusland aan het sturen. Onze politici worden gebruikt om Rusland te veroordelen, sancties op te leggen, te waarschuwen. Als een oorlog uitbreekt zal er eerst geprobeerd worden zonder kernwapens deze te winnen. Rusland zal de Amerikaanse bases vanwaaruit zij wordt aangevallen willen overnemen of vernietigen. Deze liggen ook in ons land! Als echter een van beide partijen dreigt te verliezen zullen er atoomwapens gebruikt gaan worden. Rusland heeft zijn nucleaire arsenaal al zo aangepast dat het raketschild niet meer werkt. Wat moeten wij doen?

Mismaakte baby's door radioactief afval van oorlogsvoering

Gevolgen van een Derde Wereldoorlog

Er zijn heel wat onafhankelijke websites die over de ware toedracht schrijven. Mijn Facebook besloten groep Burgerlijke Ongehoorzaamheid ,  WantToKnow, Achter de Samenleving, Stop de Bankiers, Earth Matters, VrijSpreker, WijWordenWakker, Ad Broere, Pieter Stuurman, Finding Voices, WeAreChangeRotterdam, etc. Wat echter ontbreekt is een gemeenschappelijke aanpak. Nieuwe politieke partijtjes proberen onze aandacht te trekken om gezamenlijk te proberen iets te veranderen. Ikzelf heb verschillende organisaties opgezet en geholpen om te proberen het tij van de globalisering en ongelijkheid te keren met st. Lokaal Geld, Het Volkstribunaal en De Ommekeer. Onze verdeeldheid geeft de politiek de macht. Echter er is een noodzaak om te verenigen. We willen geen (atoom)oorlog!

Mismaakte baby's door radioactief afval van oorlogsvoering

Mismaakte baby’s door radioactief afval van oorlogsvoering

Wat kan je doen? Zorg dat je je verenigd. Zoek gelijkgestemde op en bespreek wat je weet. Huur een kraampje op de markt en zorg voor documentatie, praat met mensen. Print pamfletten uit en deel ze uit op markten (als je ze niet zelf kan maken, vraag een van bovenstaande organisaties voor pakkende teksten en of ontwerpen). Zorg dat je altijd met meer bent om elkaar te steunen. Als je in gesprek komt met mensen zorg dat je alleen goed onderbouwde argumenten geeft. Laat je niet verleiden door het uiten van veronderstellingen die je niet kan staven. Laat je hoofd doel zijn de oorlog te voorkomen. Geef presentaties, laat beelden zien die bewijzen dat het westen terrorisme steunt en dus criminele organisaties zijn. Neem je eigen verantwoordelijkheid. Dit is namelijk wat ons is afgenomen. De zorgstaat heeft ons allemaal klein gehouden, we mogen niet opgroeien, de staat weet alles beter. Het is tijd om op te groeien. We zijn volwassen mensen met een duidelijk moreel besef.

Mismaakte baby's door radioactief afval van oorlogsvoering

Mismaakte baby’s door radioactief afval van oorlogsvoering

We hebben echt weinig tijd. Sommige zeggen dat het al te laat is. Ik hoop dat meerdere organisaties deze gedachte gaan ondersteunen. De Derde Wereldoorlog is nog nooit zo dichtbij geweest. Hoe lang kan je nog blijven zitten en toekijken en hopen dat het allemaal wel goed komt?

Begrijp jij jouw eigen verantwoordelijkheid in dit verhaal?

Begrijp jij jouw eigen verantwoordelijkheid in dit verhaal?

Tilasmi Frigge

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

Socrates - De Ommekeer

6 Comments

 1. jhon

  Kennis = macht ! kennissen zijn machtiger

 2. J.G. Bosman (werktuigkundige)

  Ik hoor het Mark Rutte nog zeggen: “We zijn in oorlog. Want we moeten onze vrienden van de NATO helpen”.

  “We”? Mijn oorlog en mijn vrienden zijn het in ieder geval niet.
  En wat hebben Mark Rutte en onze minister van defensie nu eigenlijk gedaan om diezelfde oorlog te voorkomen?

  HELEMAAL NIETS!

  En ondertussen maar vieze praatjes verkopen. “Onze kinderen zijn de gelukkigste ter wereld”. En “Het nederlandse volk staat op de vierde plaats in de top tien van de gelukkigste volkeren op aarde”.

  Wèg met die politieke flierefluiters!

 3. C J de Vries

  Mijn vader is een paragnost die de toekomst kan zien, het is geen voorspelling zoals het weer hij ziet flitsen van de toekomst. Er komt inderdaad een derde wereld oorlog maar niet voor deze generatie. Met deze generatie bedoel ik mensen tussen de 30 en de 100.

  Het wordt een oorlog die velen malen erger is dan de eerste en de tweede. De Hell op aarde voor iedereen die nog leeft tijdens die oorlog. Het spijt me dit te zeggen maar mocht je gedachte hebben om aan kinderen te beginnen. Doe dit absoluut niet !!!

  De toekomst van onze kinderen en nog ongeborenen ziet er verschrikkelijk uit. Het wordt een oorlog waarin meerdere landen kernwapens gaan gebruiken.

  En als ik dan toch bezig ben, de heer Wilders gaat in Maart heel veel stemmen binnen krijgen. Maar zal vertrekken uit Nederland naar Amerika.

  Er komt een nieuwe soort Wilders in de kamer, maar dit is een wolf in schaapskleren. Wij denken dat hij het goede geeft maar zal het slechte realiseren. Er komt zelfs een flinke ruzie in de tweede kamer. Door deze nog onbekende man gaat Nederland een nieuwe recessie in die net als de oorlog erger is dan de recessie die we al gehad hebben.

  Ook heeft hij gezien dat Hilary gelukkig niet de nieuwe president gaat worden van Amerika. Dit gaat wederom een Man worden, ik betwijfel zeer of dit Trump is, denk dat we nog een flinke verassing staan te wachten in November.

  Amerika gaat geheel vallen, en is niet meer de supermacht van deze planeet. China gaat de overhand krijgen zo ook zal de euro geheel verdwijnen en gaan we naar een betaal middel van de chinezen.

  Ik vertel dit hier openlijk, omdat we zullen zien wat er zoal uitkomt. Het belangrijkste is dat we niemand het leven moeten geven om straks een oorlog te overleven.

  Neem geen kinderen, want nogmaals de toekomst wordt een hell op aarde

 4. Yvonne

  Ik ben me zeer wel bewust van het gevaar dat boven ons hoofd hangt!En ik zou willen dat ik kon vertrekken,maar van een minimum inkomen ga je niet ver,helaas!

 5. J.G. Bosman (werktuigkundige)

  Mijn vrouw en ik weten voldoende en daarom zijn we zijn momenteel aan het verkassen naar een heel ander land. Gauw wegwezen hier!

  Wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van het in 1996 aangenomen “Pikmeerarrest” (onder oud-minister van justitie Winnie Sorgdrager D66) waarmee het nederlandse overheidspersoneel juridische immuniteit heeft gekregen toont het volgende aan:

  Méér dan de helft van alle misdaad in ons land bestaat uit het misbruik maken van bevoegdheden door overheidspersoneel. Daarmee is de nederlandse overheid een grotere bedreiging voor de nederlandse samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar.

  Alleen een volslagen idioot wil in zo’n land wonen.

Leave a Comment