Nederland de Republiek der Lage Landen

Welkom op de Republiek der Lage Landen wiki.

Langzaam beginnen steeds meer mensen te beseffen dat onze regering de marionet is geworden van het transnationale bedrijf. Onze ‘inlijving’ in de Europese Unie was tegen de wens van het volk. De media is corrupt en als je nieuws wilt lezen moet je bij de commentaren kijken. De continue stroom leugens en bedrog is een belediging aan onze intelligentie. Het samen komen van de politiek en het bedrijfsleven heet fascisme. Het loopt niet meer in bruine overhemden, maar maakt nu gebruik van een schulden slavernij. Er heeft een Coup D’Etat plaats gehad in ons land. Hier willen wij een platform creeren om de alternatieven en oplossingen per ministerie vorm te geven, waar academici en organisaties die oplossingen kunnen formuleren in het ministerie waaronder hun kennis valt.

De regering van de Republiek der Lage Landen wordt opgedeeld in de traditionele indeling van de huidige ministeries. Suggesties voor andere ministeries zijn welkom.

Invulling van de ministeries gebeurd door degene die tot onze leden horen. Toegang krijgen tot deze groep vereist introductie.

We zijn in een beta stadium. Voorlopige moderators zijn Luuk de Waal Malefijt en Tilasmi Frigge.

De bedoeling is de alternatieven voor de huidige falende systemen die onze huidige regering met hand en tand verdedigd, te omschrijven en onderbouwen. Belangrijk werk ligt er bij Financiƫn, Economische Zaken, Volksgezondheid, Sociale Zaken, Milieu en Buitenlandse Zaken.

Meewerken aan dit project zijn de volgende organisaties en personen;

stichting Basis Inkomen

stichting Lokaal Geld

Tilasmi Frigge, Joeri Oltheten, Ad Broere, Anthony Migchels, Arie van der Pijl, Leo Bijl.

Aanvullend op dit ontwerp hebben wij een burger rechtbank nodig en een Burger Beveiliging team dat mensen helpt met de wet en dat de mogelijkheid heeft tot burger arrest.