Asiel aanvragen in IJsland

Asiel aanvragen in IJsland

De Nederlander wil maar niet opstaan en opkomen voor zijn mensenrechten.

Op ongelofelijk veel manieren weet onze volksvertegenwoordiging wet na wet erdoor te drukken die onze mensenrechten fundamenteel schenden. Per 1 januari is het recht op voedsel en onderdak onder voorwaarden komen te staan. Maar ook de doodstaraf is ingevoerd met het accepteren van de Europese grondwet, een organisatie waar 61,5% van de Nederlanders NEE tegen zei! En nog laat de Nederlander NIETS van zich horen.

Oproepen tot massale protesten leveren niets op. De banken wordt niet gevraagd de schade te betalen die ze hebben veroorzaakt met de kredietcrisis, MH17 is een schandvlek op onze pretentieuze naam van RECHTSSTAAT, het CJIB is een verkapte AGRESSIEVE belasting collector en werkelozen krijgen de schuld van hun werkeloosheid terwijl de grenzen wagenwijd openstaan voor buitenlandse arbeiders en vluchtelingen van oorlogen die wij STEUNEN!

Logo het Volkstribunaal

Laat ons eerder het initiatief steunen om massaal asiel aan te vragen in IJsland. Waarom IJsland? IJsland heeft zijn bankiers IN DE BAK GEGOOID! Na de Icesave affaire hebben zij korte metten gemaakt met deze criminelen. En daarnaast heeft zij de schulden van de bewoners van IJsland omlaag gebracht tot een redelijk, verantwoord en dragelijk niveau. En dan heeft IJsland zijn economie weer dik in orde in tegenstelling tot dit rampenscenario in Nederland, waar een stel knufters stelselmatig dit land de vernieling in aan het helpen is.

Maar bovenal, onze mensenrechten worden geschonden. En dit is een misdaad. Het Volkstribunaal heeft de Nederlandse regering op de hoogte gesteld van de mensenrechtenschendingen. Hier is NIETS mee gedaan. Een rechtsstaat is GEEN rechtsstaat meer als het de mensenrechten schendt. Hiermee is de staat genullificeerd… Niet dat het de criminelen op het Binnenhof ene reet kan schelen.

Als Google je niet kan vinden, wie wel? ShanTVision Webdesign - SEO - Video

Nederland slaapt. Wat kunnen wij doen? We kunnen vechten of vluchten. We vechten, maar heeft het effect? We kunnen de criminelen in Den Haag alleen maar verwijderen als we met genoeg zijn. Maar iedereen zit te wachten tot iemand dit gaat doen terwijl honderden duizenden tot miljoenen in Nederland het zwaar te verduren hebben. Maar we kunnen weg…

IJsland lijkt ons de ultieme plaats. We moeten even inburgeren in het Deens, maar met een paar flessen drank gaat dit vast lukken. Tijd om te kiezen. Als ze hier de banken als heer en meester houden dan moeten wij het voor gezien houden. Wat zullen ze raar opkijken als er tienduizenden…honderd duizenden weg willen? Wie moet dan de staatsschuld van die landverraders betalen?

Wie wil blijven wonen in een systeem dat moreel en economisch nagenoeg failliet is? Meld je aan voor een collectieve asiel aanvraag bij Het Volkstribunaal.

burgerlijke_ongehoorzaamheid_logo_01

Gesteund door Het Volkstribunaal

De Ommekeer

Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Socrates - De Ommekeer

 

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

 

2 Comments

  1. Ik wil het gevoel hebben bij te kunnen dragen aan een samenleving die gelijkwaardigheid op nummer één stelt en ben de herders en schapen hier in NL zat.
    Ik wens niet langer onderdrukt te worden en vergiftigd zowel lichamelijk als geestelijk, Zeker nu iedere wakker mens na het NOS tafereel bestempeld word als een complotdenker die moet worden opgesloten…

    Vriendelijke groet een wakker mens die verteerd onder de druk van de lage landen.

  2. df

    wij gaan niet weg, kijk is naar gaza. gaan de palestijnen weg? nee zei vechten ook voor rechtvaardigheid, hun volk en hun eer. Massaal opstaan is de enige oplossing! of is men hier nog te bang of blind?

Leave a Comment