De atacomben van den haag. Onafhankelijke media over banken geld en de Oekraïne.

De Catacomben van Den Haag – De Onafhankelijke (Nieuws Poort) Pers!

In het nieuwe Media de Libertijn in Den Haag gaan praten over banken, geld en geldschepping en de crisis met Rusland. We doen dit in een tijd dat de spanningen oplopen en er een groeiende onrust is onder de Nederlandse bevolking. Kunnen we zonder de banken? Wat zijn de alternatieven?

Als we praten over de banken denken we aan bonussen. De exorbitante bedragen die de bankiers vinden dat zij verdienen schreeuwen van een ongelijkheid en een afstandelijkheid naar de burger die de prijs al bijna 7 jaar betaald voor een bankensector die het hele westen zo’n beetje in een crisis heeft gestort. Keer op keer zien we met lede ogen hoe deze groep, die zich in een onmisbare positie heeft gemanoeuvreerd, met een dedain het lijden van het volk totaal negeert en met grote gebaren het desastreuze pad blijft volgen dat ons naar de volgende crisis leidt…

 

De atacomben van den haag. Onafhankelijke media over banken geld en de Oekraïne.

 

De oplossingen worden aangedragen, maar de pers weigert er aandacht aan te geven. Ewald Engelen met de Schaduwelite, st. OnsGeld en Ad Broere met de monetaire hervorming, Edin Mujagic over inflatie in de geldmoord, allen met een helder bericht dat ons monetair systeem ziek is. Zijn de verhalen rond de bonuscultuur een afleidingsmaneuvre om de aandacht weg te houden van extreem serieuzere zaken?

 

Stop de bankiers en stop de aanloop naar de derde wereldoorlog! In de Catacomben van Den Haag

 

Wij zitten in een ommekeer. Deze verandering kunnen we gebruiken ons te ontwikkelen. Daarom organiseren wij deze avonden. We kunnen leren wat geld eigenlijk is, wat het zou kunnen worden en hoe we het kunnen gaan toepassen. In een serie lezingen, gesprekken en samenspraak worden definities als waarde, geld en rente ontleed en een totaal nieuw beeld geschapen van onze mogelijke toekomst.

 

 

Er worden ook rechtszaken tegen de banken gevoerd. Deze zaken gaan velen van ons aan. Daarom geven we daar aandacht aan in een avond met de Stichting Restschuld van jurist Sven Hulleman en de zaak tegen de SNS-Bank over rente over geld uit het niets door advocaat Paul van de Waarsenburg. Slachtoffers en mogelijk toekomstige slachtoffers van het bancaire systeem kunnen zich laten voorlichten en gaan verenigen om hun zaak voor de rechter te krijgen om te proberen recht te krijgen. Restschuld en renteopbouw zijn twee zaken die hier naar voren komen.

 

St Lokaal Geld geeft enkele avonden voor ondernemers waarin wordt uitgelegd hoe je een lokaal rentevrij geldsysteem in je dorp, stad of regio kunt opzetten. Dit zullen meerdere avonden worden voor (Haagse) ondernemers. Hierin wordt ook weer uitgelegd wat de functie is van geld en wat de economische voordelen zijn van een eigen munt.

 

De atacomben van den haag. Onafhankelijke media over banken geld en de Oekraïne.

 

Daarnaast hebben we Joost Niemoller en Karel van Wolferen op de agenda staan. Zij gaan spreken over de situatie in de Oekraïne. Joost Niemöller heeft het boek over MH17 geschreven, de Doofpotdeal. Uitgebreid legt hij uit hoe de samenwerking met een potentiële dader in het onderzoeksteam geen eerlijke uitkomst kan geven. Karel van Wolferen legt uit hoe het kan dat onze pers en politiek het Amerikaanse geluid zo letterlijk overnemen zonder eigen onderzoek. Het Atlanteïsme, het blinde vertrouwen op onze oude banden, maakt dat we ons nu op glad ijs begeven voor een directe confrontatie met Rusland. Beide sprekers geven het tegengeluid op de massahysterie gericht tegen Rusland en zijn zeer de moeite waard.

 

 

De Libertijn biedt iedereen een Stampot met gehaktbal aan voor €6,00, voorafgaand aan de avond tegen vertoon van een van onze flyers!

Enkele avonden worden georganiseerd door Soulvability. De Nieuwe Media nemen het heft in handen en gaan zelf hun programma’s produceren. De samenwerking valt onder de naam ‘De Catacomben van Den Haag’. In de agenda komt zichtbaar wie het evenement produceert. Dit heeft alles in zich voor een prachtige samenwerking.

Als Google je niet kan vinden, wie dan wel? ShanTVision Webdesign - SEO - Video

De volgende avonden staan op het programma.


18-05-15    Coen Vermeeren Entree €5,00
Follow up lezing over 9/11. Wat is de oorzaak van het ineenstorten van WTC7, 1 en 2?

25-05-15    Pieter Stuurman en Tilasmi Frigge van St. Lokaal Geld Entree €5,00
Wat is geld en kunnen we ons eigen lokale geld maken?

01-06-15    Sven-Ake Hulleman van St Restschuld en Maria van WRCR   Entree €7,50
Wie heeft de huizenbubbel gecreëerd en wie moet daarvoor betalen?

08-06-15    Luuk de Waal Malefijt van St. Ons Geld en George van Houts (De Verleiders) Entree €10,00
Wat zijn onze opties betreffende ons monetair systeem. Wie heeft er baat bij en zijn er andere mogelijkheden?

15-06-15    Ad Broere en Martijn Jeroen vd Linden (St. Ons Geld ) Entree   €10,00
Hoe maken banken geld en moeten we met rente blijven werken?

22-06-15   Joost Niemöller en Karel van Wolferen Entree €10,00
Is de crisis in de Oekraïne een aanloop naar een derde wereldoorlog?

29-06-15   Paul Buitink over bitcoin en andere crypto-currencies. Sven Hulleman gaat een debat aan met Paul Buitink en het bestuur van Stichting Bitcoin Nederland! Entree €10,00
Over bitcoin en andere crypto-currencies. Kunnen we buiten banken om?

06-07-15   Paul Waarsenburg komt samen met zijn cliënt praten over de dagvaarding van de SNS. Ad Broere schuift aan om te praten over rente en de schadelijke effecten ervan.
Entree €10,00
SNS gedagvaard. Hoe kan het dat de Euribor rentes nagenoeg naar nul zijn gezakt en onze rentes stijgen?

13-07-15 De Nieuwe Dominee Entree €10,00
Over leiderschap, loyaliteit, vertrouwen en liefde. De nieuwe stam.

20-07-15 Pieter Stuurman en Tilasmi Frigge van St. Lokaal Geld Entree €10,00
Hoe gaan we in Den Haag ons eigen lokale geld maken?

 

Het evenement wordt aangekleed met live muziek van fantastische muzikanten!
De locatie is in de Libertijn, waar gesproken wordt met elkaar in tegenstelling tot het gefluister in de achterkamertjes en torentjes van het Binnenhof…

Onafhankelijke Media de Libertijn Den Haag Banner

Lezing begint om 19.00 uur en is rond 21.30 afgelopen.
Entree is per avond verschillend.
Adres; De Libertijn
Papestraat 30
2513 AW Den Haag

Dit alles wordt georganiseerd door De Ommekeer , onafhankelijke media van Nederland en st. Lokaal Geld (Lokaal Geld op Facebook) .

Parkeren in de Torengarage (2 minuten van de Catacomben van Den Haag)
Geest 1
2513 VA Den Haag

Live muziek is er voorafgaand, in de pauze en na de activiteiten. Femke Jansen is een van de artiesten die komt spelen.

 

 

Interview met organisator:

De Catacomben op Facebook

Wil je onze banners plaatsen?

[g-gallery gid=”1890″ random=”1″]

 

Vind de Onafhankelijke Pers op Facebook

Socrates - De Ommekeer

 

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

9 Comments

 1. r.chohan

  Fantastisch initiatief! Want de media liegt ons toch voor!

 2. Voor wie wel wil komen maar ver weg woont heb ik een slaapplek, kost niks.

 3. maarten kersten

  besten, ik ben erg enthousiast over het initiatief maar woon in Leiden. In de beschrijvingen van de lezingen is steeds sprake van geld drukken in Den Haag enz. Is dit een heel lokaal initiatief of kan dit ook regiobreed worden getrokken? Ik ben bijvoorbeeld partijleider van een nieuwe lokale referendumpartij (Partij Sleutelstad). Wij doen aan nieuwe politiek: meer betrokkenheid en mede-zeggenschap van de burgers, geen achterkamertjes meer, permanent indicatief raadplegend referendum op website gemeenteraad, Provinciale Staten enz. Jullie (ons) anti-bancaire streven zou ik ook heel goed kunnen inbrengen in deze nieuwe beweging. Andere, meer materialistische vraag: verspreiden jullie ook flyers in Leiden? Waar? (ik ben namelijk dol op een “stamppotjah”. hgr, MK

 4. Marianne van DIjck

  prima initiatief.
  hoe slepen we Rutte de Catacomben in ?

 5. Pietsie ouder, maar weinig mensen heten Tilasmi, dus……………. en ja hoor.
  Hoe je elkaar weer tegen komt, 20 jaar na Osho tijdperk!!!
  Super dat je het gestart hebt, die Ommekeer, ik kom met erg veel genoegen naar je lezingen, fijn dat het eens in Den Haag is, meestal moet ik er veeel verder voor weg.
  Groet en tot dan.
  Uta

 6. luciano compri

  Geweldig. Eindelijk. Ik hoop dat de diverse relevante verbanden worden gelegd: de relatie van de banken tov het globalisme; de banken in “Europa” en de teloorgang van de nationale democratie : de nationale regering en het koningshuis) aan de leiband van het grootkapitaal; om maar wat te noemen; de economische en financiële gevangenschap van de natie: kijk naar de afhankelijkheid Griekenland: als ze uit “Europa ” stappen, zakt de economie nog harder in; anderzijds kan “Europa”zich dat ook niet veroorloven.

 7. Alhoewel ik veel door het land reis, zou het fijn zijn als bovenstaande bijeenkomsten ook in het Noorden des Lands gehouden worden…….is dat een optie?

 8. HJ Vanhommerig

  Heldere onderwerpen.Met name 9/11 en geldschepping reeds duidelijk omschreven in het standaardwerk uit 2010 (na 12 jaar research) Sluiproutes van de Macht van drs JJJA Van Rooyen.(oud-marineman)

 9. Lilian Steenvoort

  Ik vind jullie initiatieven van levensbelang voor Nederland en daarbuiten. Immers Europa en vooral Griekenland loopt een race to the bottom.
  Ik kom graag.

Leave a Comment