Ommekeer Lex Hoogduin DNB Geld voor de toekomst

Interview met Lex Hoogduin, voormalig directeur van de DNB

De Ommekeer heeft op het congres ‘Geld voor de Toekomst’ een interview met Lex Hoogduin, voormalig directeur van de DNB. De banken crisis heeft het gesprek aangewakkerd om ons geld systeem te herzien. Lex Hoogduin heeft een lezing gegeven op het congres. Tilasmi vraagt hem of de weggesluisde triljarden op belasting paradijzen het terug betalen van de schulden niet onmogelijk maakt. Hij vraagt wat hij denkt over de geldschepping door commerciĆ«le banken, Lokaal rentevrij geld, commissie de Wit en het exponentiele karakter van rente.

Als ik zeg dat Teunis Brosens in zijn lezing heeft verteld dat de banken zelf niet afwisten hoe zij geld schiepen moet hij lachen. Dat wisten ze natuurlijk wel. CommerciĆ«le banken scheppen geld dmv krediet. Zij kunnen elke echte Euro 25 maal uitlenen….

 

We kunnen concluderen dat de banken, de DNB en onze regering moedwillig ons informatie hebben onthouden betreft de mogelijkheid van banken om geld uit het niets te maken. Op basis van deze leugen zijn de rente tarieven hoog gehouden en is de economie ernstige schade berokkend.

Het lijkt mij in deze dat er een noodzaak is de Nederlandse staat en het bankwezen hiervoor ter verantwoording te roepen.

[g-gallery gid=”1585″ random=”1″]

 

Als Google je niet kan vinden, wie dan wel? ShanTVision Webdesign - SEO - Video

De lezing van Lex Hoogduin op het congres ‘Geld voor de Toekomst’. Lex Hoogduin: “Je bent een rund als je met geld stunt”

 

Interview met Teunis Brosens.

 

Socrates - De Ommekeer

Socrates – De Ommekeer

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

Leave a Comment