Politici zijn geestesziek - De Ommekeer

Politici zijn geestesziek

Door Douwe Beerda

Stel uw buurman klopt bij u aan en zegt dat u hem geld moet geven en dat, als u dat weigert, hij mensen op u af zal sturen die het geld komen halen met geweld en u desnoods op zullen sluiten in een ijzeren kooi…
Klinkt het alsof er een schroefje los zit bij deze buurman?

Stel de overbuurvrouw komt langs en zij heeft een boekwerk meegenomen vol regeltjes geschreven in ouderwets en zeer onbegrijpelijk Nederlands. Ze zegt tegen u dat, als u die regeltjes niet volgt, u haar moet betalen, ze mensen op u af zal sturen die geweld tegen u gaan gebruiken en u desnoods op zullen sluiten in een ijzeren kooi…
Krijgt u de indruk dat uw overbuurvrouw geestelijk behoorlijk verward is?

Statism het meest gevaarlijke bijgeloof De regering!

Statism het meest gevaarlijke bijgeloof De regering!

Stel een hele familie van de volgende straat komt langs. Zij zeggen tegen u dat u één van hen moet uitkiezen en dat u, nadat u dat gedaan heeft, die persoon vervolgens moet gehoorzamen. Als u zegt dat dit grote onzin is en dat u daar geen zin in heeft, zeggen ze dat als u niet kiest, uw buurman en buurvrouw bepalen naar wie van dit gezin u zult moeten luisteren. En als u vervolgens weigert te luisteren naar die persoon moet u hen betalen, sturen ze mensen op u af die geweld gaan gebruiken en sluiten ze u desnoods op in een ijzeren kooi…
Zou u niet denken dat dit gezin heftig de kluts kwijt is?

Politici hebben niet slechts 1 van deze 3 bizarre opvattingen. Ze hebben ze alle drie. Daarom lijkt het me vrij veilig te stellen dat politici geestesziek zijn.

Statism het meest gevaarlijke bijgeloof De regering!

Als mensen, ongeacht of het je buren of politici zijn, geloven dat zij het recht hebben de vrije wil en vrijheid van andere mensen te beperken en te vernietigen dan zijn die mensen geestesziek. Het onderdrukken en vernietigen van de vrije wil en vrijheid van andere mensen is een aandoening die ook wel psychopathologie wordt genoemd.

Elke politicus die gelooft dat hij of zij het recht heeft zich te laten uitbetalen met geld dat onder dwang en bedreiging van anderen is afgenomen, dat  hij of zij het recht heeft anderen te dicteren hoe ze zich dienen te gedragen via regeltjes die ze opschrijven in een boek, en dat hij of zij anderen met geweld mag dwingen naar hen te luisteren omdat mensen verplicht waren één van hen uit te kiezen, zijn mensen die geestelijk volkomen het pad bijster zijn.

Deze video maakt dit punt ook nog eens kristalhelder.
If you were King van Larken Rose:

Als we begrijpen dat politici geestesziek zijn, wat zijn wij dan precies dat we ze serieus nemen en naar ze luisteren…?

En is het niet tijd om deze mensen, die continu de vrije wil en vrijheid van mensen zoals jij en ik beperken en vernietigen, veilig op te sluiten in een goed beveiligde isoleercel totdat ze van hun geestesziekte genezen zijn?

Statism het meest gevaarlijke bijgeloof De regering!

Het meest gevaarlijke Bijgeloof – Larken Rose

 

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

20 Comments

 1. Shana

  Politiek moet afgestraft worden, ze zijn bezig met zelfverrijking in plaats van te werken voor hun volk dat ze vertegenwoordigen, waarom niet inbouwen van een peiling om te zien of een wet gedragen wordt door de bevolking, en zo die eu laten werken met peilingen die door het volk goed of afgekeurd wordt

 2. Max Delchambre

  Democratie is een afspraak tussen de mensen onderling en niet tussen het volk en de heersende macht. Waarom stemmen op politici die gedrochten van compromissen sluiten en onschendbaar zijn? Leken op de tribune stemmen toch ook niet of Johan Cruijff wel of niet mee mag spelen. De hele,evolutietheorie is toch ook alles behalve democratisch? De oplossing is dus meritocratie. Plato zei het zo: ” hoe kan iemand met grootheid van geest een hoge dunk hebben van deze mensheid”. Dit strookte dus niet in het plaatje van onze politici met hun optimistische praatjes. Plato: “een goede filosoof wordt gekozen uit het midden van zijn genoten. Hij moet een goed geheugen bezitten, van leren houden en over een harmonische geest beschikken”.

 3. hoe is het mogelijk dat deze elitekliek door niemand echt op de vingers wordt getikt , we zijn met zovelen die het er niet mee eens zijn en die hun leven onmogelijk wordt gemaakt.welke goede advocaat kan ons helpen echt een ommekeer te bewerkstelligen in nederland, europa en de wereld te redden van de wereldorde.voor onze kinderen en kleinkinderen.laat iemand mij weten wat ik kan doen want ik doe het. wie doet met mij mee voor het echt te laat is.alle politici moeten zich dood schamen dat ze dit laten gebeuren en niet ingrijpen alleen voor hun eigen gewin.SCHANDE, SCHANDE! nee DIT HEB IK NIET EERDER GEZEGD.

 4. wil

  tja de beschaving valt af te meten hoe we met : zieken , gehandicapten gebrekige ,psygische zieken omgaan , deze mensen zijn de dupe van bezuinigen , leugens , list en bedrog en worden in een hokje geplaats . omdat ze als 3 rangs burger worden gezien als een koste post schande . onder het mom dat ze gestoord zijn of achtelijk dat kan men worden schande .ze moeten de BIJBEL EENs lezen ,

 5. Wat een opluchting dat er nog mensen zijn die wakker geworden zijn. Hier is mijn facebook pagina: https://www.facebook.com/anarchismeNu/

 6. Hans de Ridder

  Er is nooit DE waarheid. Er is een sociaal rechtvaardige waarheid, er is een economische waarheid, er is een politieke waarheid, een financiele waarheid, een wettelijke waarheid. Alle (sociale) media benadrukken 1 aspect, en halen daar de krenten uit. Het is aan ons om uit al die waarheden een cake te bakken die ons goed smaakt. Nederland was altijd sterk om een balans te vinden…nu stikken we in de discussies en laten de balans doorslaan naar een richting. Hebben geen oog meer voor tegenargumenten, en halen er van alles bij om ons gelijk te bevestigen. Tot gemanipuleerde video’s, foto’s, en info van jaren geleden.

 7. Frans de Vette

  Dat is allemaal leuk en aardig. Schaf de politiek af en dan…
  Dan ontstaat het recht van de sterkste. Diegene die de grootste bek heeft, zal gaan bepalen wat er gebeurt, dan gaat die persoon zich net zo gedragen als de koning.
  Wat is het alternatief voor dit verhaal?

  • Grappig dat het recht van de sterkste juist nu al bestaat: politiek is het recht van de sterkste want enkel onder dwang (geldboetes, vrijheidsberoving) volgen mensen de regeltjes (‘wetten’). Zo geïndoctrineerd zijn mensen dat ze niet eens meer de creativiteit kunnen opbrengen om alternatieven uit te werken of er zelfs maar over te praten.

 8. frans schuit

  Dit is niet nieuw , wel eens gehoord van het boek “Vrijwillige Slavernij”
  de eerste versie werd gepubliceerd in Middelburg, en ja schrik niet in het jaar 1577
  het heette “Discours de la servitude volontaire , geschreven door Etienne de la Boetie
  op waarschijnlijk achttien jarige leeftijd. We hebben sinds die tijd geen donder geleerd.

  het is het volk zelf dat zich tot slaaf maakt, dat zich de keel afsnijdt ,dat staande voor de keus om onderworpen of vrij te zijn, zijn vrijheid vaarwel zegt , en het juk opneemt, toestemt inzijn ongeluk, of eerder nog najaagt.

 9. Raspel

  Ik betaal al 5 jaar geen belastingen, dat heeft mijn vader mij geleerd. Ik betaal gewoon huur, hoef geen zorgtoeslag, ook geen huurtoeslag. Ik hoef helemaal niets van deze overheid. Waar zou ik betalen, zij hebben immers hun eigen fiscaliteit niet op orde. Alleen die BTW, verder kom ik overal. Verzekeraars zijn oplichters en hieraan werkt de overheid gewoon mee. Ik hou van Holland, maar dan wel op mijn manier.

 10. Ben de Belazerde

  De politiek is van de Bilderberggroep. Zij bepalen van kontkruiper Rutte mag zeggen en uitvoeren. Daarom zijn de beslissingen ook altijd tegen het volk i.p.v. voor het volk. Dus stemmen heeft totaal geen zin. Of je nu door links of rechts gebeten wordt, het doet beide even zeer. Het enige wat wij massaal zouden moeten doen is niet meer meewerken aan alle opgelegde verplichte zaken zoals die verdomde zorgfraude verzekering en belastingen diefstal! We hebben maar twee miljoen mensen nodig die dit gaan doen! Dan houdt het corrupte systeem op te bestaan en kunnen we werken aan een beter eerlijker systeem. Dan zonder een politiek die hangt aan het touwtje van (S)Hell en consorten! We kunnen een voorbeeld nemen aan IJsland! De bankiers achter de tralies en een nieuw eerlijk en vooral menselijk systeem beginnen! Voetballen kunnen ze trouwens ook beter!

 11. roeptoeterumaar

  En des te ongeloofwaardiger worden ze?
  Timmermans(pvda-er?) was tegen JSF, blijkbaar mag hij liegen in de kerk?
  Rutte-ontelbare met al zijn onzin-beweringen?
  En al die andere co-piloten van hielenlikkers!
  Weg met dat gelobby!

 12. John

  Wakker worden is al bij meerdere mensen het geval. En Nederlanders klagen over werkelijk alles zonder tot actie over te gaan. Maar wat is de vervolg stap dan. Simpelweg klagen en impulsief weerstand bieden met vervelende gevolgen is ongewenst.
  Ik ben wakker en ben voor een revolutie, maar ik ben niet slim genoeg om te weten of te organiseren hoe….

 13. Helemaal met de auteur eens , en doorgeplaatst ; https://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2015/07/24/politici-zijn-totaal-geesteziek/

  Hopenlijk worden er weer een paar wakker !

 14. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Onze politici beginnen al aardig door de mand gaan vallen. Hun afschuwelijke bedrog is uiteindelijk toch niet volhoudbaar want steeds meer mensen komen er achter dat onze politici helemaal niet de belangen van het nederlandse volk vertegenwoordigen (hoewel ze dit wèl openlijk veinzen!) maar slechts de monopoliepositie van de banken. En dat laatste dan weer heimelijk. Politici zijn echt geen verwarde mannen en vrouwen. Het zijn sluwe organisatiecriminelen. Van de ergste soort daar zij ook een enorme schade hebben aangericht in de verhoudingen tussen de Nederlandse burgers en de overheid.

  Om van dit laatste een indruk te geven: in 2006 is een wetenschappelijk onderzoek naar het misbruik maken van bevoegdheden door overheidspersoneel afgerond (“overheidscriminaliteit als specimen van organisatiecriminaliteit” van hoogleraar strafrecht Prof. Dr. G. van den Heuvel Universiteit van Maastricht) waaruit blijkt dat tegenwoordig méér dan de helft van alle misdaad in ons land uit het misbruiken van bevoegdheden door overheidspersoneel bestaat. Daarmee is de Nederlandse overheid een grotere bedreiging voor de Nederlandse samenleving geworden dan alle door burgers gepleegde misdaden bij elkaar. Bij deze zorgvuldig verzwegen criminaliteitsvorm gaat vooral -en de oplettende lezer raadt het al- het gemeenschapsgeld met bakken de lucht in. Wat onze minister van justitie hier tegen onderneemt? Helemaal niets. Want die vindt dat misdaad wel moet blijven lonen.

  Ik begin me echt af te vragen hoe het politieke gespuis straks nog op tijd hun nek uit de strop denkt te trekken.

  Want voor landverraders is er maar één straf!

 15. Bob Lagaaij

  ze besturen ons omdat kiezers nu eenmaal op (aspirant)kamerleden stemmen.
  Wie is hier nu precies gek – vooropgesteld dat ik uw visie volg?

 16. Dennis Eijs

  Ze hebben waandenkbeelden, ze denken dat ze de baas zijn terwijl ze in dienst staan van het volk. Ze komen hun beloftes niet na, en als het slecht denken ze dat het goed gaat. Het zijn krankzinnigen of pathalogische leugenaars, of allebei.

Leave a Comment