Schaduw regering Nederland

Opzetten van een Schaduw Regering

Een groepje mensen heeft in Nederland besloten een schaduw regering op te zetten. Wat we daarmee willen bereiken? Onze politiek werkt niet meer voor het volk. Met het negeren van de stem van het volk dat zijn soevereiniteit wilde behouden, wat zich uitte in een 61,5% meerderheid stemmen tijdens het referendum, heeft de politieke klasse laten zien hoe de verhoudingen liggen. Wat hier gebeurde heet een Coup D’Etat. Een machtsovername van binnenuit.

Hoe dit in zijn werk gaat? Het stapsgewijs binnentreden in de EU leidt tot een totale machtsovername door de Europese Commissie. Er kan gewoonweg geen monetaire eenheid zijn zonder politieke. We worden beetje bij beetje in de val geleid van de Europese superstaat. Op het moment dat het de grootste fout blijkt te zijn, mocht het voor sommige nog niet duidelijk zijn dat het de grootste fout is, is het te laat…

De stem van het volk wordt niet meer gehoord. Daarom gaan we niet van binnenuit de politiek, maar erbuiten het alternatief vorm geven. We willen de 11 ministeries inhoud gaan geven die de falende systemen gaan vervangen.

We willen een referendum zoals in Zwitserland. Verschillende provincies met zelfbestuur een een fedrale regering, een republiek, die dmv BINDENDE referenda wordt bestuurd.

Ons bureaucratische apparaat is te groot en zwaar en een enorme belasting op de begroting. Het feit dat de organisaties vaak zichzelf belangrijker zijn gaan zien dan de belangen die zij horen te dienen roept om een transformatie.

Als Google je niet kan vinden, wie wel? ShanTVision Webdesign - SEO - Video

We gaan uit de EU. We hebben goed uitgewerkte plannen om de staatsschuld te verminderen of te doen verdwijnen, de persoonlijke schulden en bedrijfs schulden te verlagen of kwijt te schelden.

Door de geldschepping te nationaliseren, banken te nationaliseren en een rentevrije economie te creëren kunnen we uit de ‘Boom-Bust’ economie komen en tegelijkertijd inflatie stoppen, waardevastheid van huis en grond zeker stellen en zorgen dat speculatie met onze valuta stopt. Vermogens verdeling blijft binnen de perken omdat mensen met vermogen niet meer kunnen verdienen alleen maar op het feit dat ze vermogen hebben. Dit stopt de geldstroom van zij die geen geld hebben naar degene die dit wel hebben.

Daarnaast zullen alle artikelen en diensten drastisch goedkoper worden omdat er geen rente meer verwerkt zal zijn in de producten. We zullen het basis inkomen bespreken, de macht van de transnationale bedrijven, de handelsrelatie met de EU landen en als zij ons gaan dwingen, handels relaties bekijken met de niet aan de EU gebonden landen.

We gaan pedofielen binnen de kerk net zo strafbaar stellen als erbuiten. We gaan de rechten van de mens toepassen op elke Nederlander. We gaan onze internationale afspraken herzien. We gaan softdrugs legaliseren. We gaan drugs decriminaliseren om het politie apparaat te ontlasten en de drugs criminaliteit te laten verdwijnen.

Huren gaan omlaag en worden gekoppeld aan de NIBUD norm van 20% maximaal van het besteedbare inkomen voor lage inkomens en 30% voor middeninkomens en geen onderscheid meer tussen sociale huurwoningen en vrije sector.

We moeten af van de beloning in de vorm van dure baantjes voor politici. Mogelijk een regelgeving hierover te ontwerpen.

Alle te hoog betaalde bestuurders aanpakken. Als ze willen emigreren ze een handje helpen.

 

Eigen munt maken voor de Republiek der Lage Landen (RLL)

Eigen Bitcoin Coin der Lage Landen. (CLL)

Rentevrij Lokaal Geld

Socrates - De Ommekeer

 

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

 

9 Comments

 1. john van de familie van koppenhagen

  Ik blijf maar aanlopen tegen artikel 120 die de grondwet buitenspel zet, althans zo lijkt het. Ik wil graag bijdragen aan het systematisch opheffen van de belastingdienst, het koningshuis en ondeugdelijke politici, en ik zet overal mijn naam bij om mijn werkelijke stem mee te laten tellen. Het voorbeeld van Ijsland is geweldig, maar de nederlander is niet bereid om te demonstreren. Ik liep laatst in een demonstratie van 60 man. Waar was de rest van nederland? Die zaten op een verjaardag naar voetballen te kijken of zo! En als we dan iets denken geregeld te hebben komt er een rechter die niet mag toetsen aan de grondwet….art 120????
  En nu dan? De nederlander gaat niet “niet” stemmen. Dus moet ik wel stemmen op verandering om af te kunnen rekenen met ondeugdelijke politici.

 2. J.G. Bosman (werktuigkundige)

  En ga in godsnaam niet meer stemmen mensen.

  Het is voor ons allemaal van het grootste belang dat we onze politici (nogmaals: het zijn organisatie-criminelen) niet langer het mandaat geven om dit land nog verder kapot te maken. Laat je niet opnieuw verleiden door hun gladde praatjes. Doorzie hun voosheid en hun zieke geesten.

  Dat is echt heel belangrijk!

 3. J.G. Bosman (werktuigkundige)

  We weten dat de oplossing onmogelijk vanuit de politiek kan komen: de politiek is immers onlosmakelijk verbonden met de misdadige collusie tussen de banken, de politiek en de media. Bankiers ontwerpen nu eenmaal geperveteerd geld en politici brengen dit geld als “wettig” (we mogen geen ander gebruiken!) betaalmiddel in omloop. En méér doen politici ook niet, heel de rest is voor de Bühne en de lange baan.

  Waar het métier van bankier of politicus eigenlijk vandaan komt? Welnu: een gezond wettig betaalmiddel kan helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken.

  Nu weet u het!

  Een land moet ook helemaal niet geregeerd worden door politieke flierefluiters (het zijn in feite organisatie-criminelen) waar we maar niet vanaf kunnen komen.

  Een land moet bestuurd worden door vakmensen uit de wereld van de economie en de filosofie, door mensen die we aan kunnen stellen maar waar we -bij ingebreke blijven- ook weer heel gewoon vanaf kunnen komen.

  Maar de wakkere nederlander wil er niet aan. Vind het wel goed zo en wil ook liever niets weten. Want als je het eenmaal weet dan moet je ook verantwoording nemen. En dat ligt het kruiperige nederlandse volk nu eenmaal niet.

 4. J. Pen senior

  Prima, het hele regeringssysteem moet op de schop. Hoogtijd voor een rigoureuze verandering die door een groot gedeelte van de Nederlanders wordt ondersteund.
  Liever vandaag dan morgen. Succes ermee!

 5. Robert bosman

  In het kader van voorkomen is beter dan genezen, waarbij jullie aangeven dat genezen geen optie meer zal zijn, is het een fantastisch en daarbij een noodzakelijk iniatatief. Wat me zo verbaasd is dat er geen enkele politieke partij, op de manier, of wat in de buurt komt, zoals jullie dit beschrijven dit onder de aandacht brengt in hun campagne. Het gaat voornamelijk over randzaken die zo onder een vergrootglas worden gelegd dat ze dus heel belangrijk lijken maar de zaken welke er echt toe doen blijven buiten beschouwing. Heel veel succes en zoals meerdere personen laten weten mocht op wat voor manier dan ook iets bijdragen dan hoor ik dit graag.

  Mvg robert bosman

 6. Eigenlijk het programma van Vrede&Recht!!! Goed gedaan dus!

 7. Hans

  Klinkt goed. Wat kan ik hier in bijdragen ?

Leave a Comment