Volkstribunaal voor en door het volk

Volkstribunaal voor en door het volk

Volkstribunaal voor en door het volk

Sinds korte tijd heeft het Volkstribunaal een nieuwe site. Het Volkstribunaal wil de staat corrigeren wegens de systematische mensenrechtenschendingen die ze pleegt.

 

Socrates - De Ommekeer

Socrates – De Ommekeer

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

5 Comments

 1. antoon smulders

  Als men een briefje ter handen neemt, en daar een cijfer op plaats. Dan is deze akt, een uit denkbeeld geschapen akt.
  D.w.z. dat men in geen enkel geval van een persoon, noch een mens kan spreken, die deze akt ter wereld brengt.
  Dat wil dus ook zeggen, dat geen enkel geldsysteem, noch waardebilliet welks waardig dan ook, rechtvaardig rechtshandhavend, of rechtsgelig kan zijn.
  In de constitutionele Nedellandse grondwet, welks is geschreven ontsprongen uit etimologische klankspraak, die fonetisch schriftelijk wordt geexpressioneerd,, internationaal NIET! als rechtgeldend is aanherkent, en daardoor geen enkle rechthebbenheid nog geldigheid bezit.

  • shoekstra

   met interese dit gelezen.
   me verbaasd over de wonderlyke zinnen.
   wel begrepen dat schryver ergens bezwaar tegen heeft.
   niet begrepen waartegen en waarom.
   kunt u dit stuk nog eens schryven?
   en aangeven dat u een bezawaar hebt en dan eenduidig aangeven waartegen t bezwaar is en waarom?
   gr $

 2. Yvonne

  Helemaal eens met beide reacties;Alles wat we hadden opgebouwd is vernietigd en de meeste mensen tot op het bot afgekloven!Maar de Haagse en Brusselse maffia blijven dat snoeihard ontkennen!Dus inderdaad:de allerhoogste tijd voor een volkstribunaal!

 3. Ik kan mij goed voorstellen dat de strekking van de acties en het uiteindelijke doel heel erg hoog op het verlanglijstje staan van alle nederlanders die de onrechtvaardigheid en uitbuiting meer dan zat zijn. Iedere ethische norm is al jaren zwaar met voeten getreden. Niet in de laatste plaats door het neo-liberale kultuurtje welke al de boel aan het aanvreten is sinds begin jaren 80.
  Nu ben ik ook van mening dat er wat moet gebeuren en dat heb ik gemeend te moeten doen via een schoonmaakbeweging die op politieke schaal van onder uit de rotte plekken wil wegsnijden onder de naam Vrede&Recht.

 4. Christian Kok

  Niet alleen geldschepping maar ook volksrechtspraak terug in publieke handen..weg met de elite die ons burgers vergiftigt..denk alleen al aan chemtrails, voedingsindustrie, farmacie e.d.

Leave a Comment