Slavernij in Nederland - De Ommekeer

Slavernij in Nederland

Door: Tilasmi Frigge

Veel mensen nemen het voor vanzelf dat je je kind aangeeft bij het gemeentehuis. Burgerplicht, gezond verstand, trots op het Nederlandschap… Echter velen beseffen niet dat er een staatsschuld is waar je je kind zijn hele leven als onderpand voor geeft. Dat jij en je generatie hebben nagelaten ervoor te zorgen dat je volksvertegenwoordigers die schuld niet maken heeft voor deze schuldenslavernij gezorgd.

We konden deze last tot enkele jaren geleden nog redelijk dragen. Maar nu de politieke elite zonder onze toestemming de soevereiniteit van Nederland aan de EU geeft, de grenzen open stelt voor goedkope arbeidskrachten, de banken helpt door schulden aan die banken over te nemen en ze op onze schouders te leggen en bovenal de zwakkeren ronduit aan het schofferen is, zouden we eens opnieuw kunnen kijken naar dit ‘contract’ .

Een eenzijdig contract is NERGENS ter wereld geldig, dan alleen in een relatie meester en slaaf. Dat de staat een eenzijdig contract afsluit met elk pasgeboren kind waarbij er op geen enkel moment in het leven van deze mens de gelegenheid wordt gegeven om dit akkoord te ondertekenen duid op een slaven contract.

Als deze volksvertegenwoordigers (Zo noemen zij zich en claimen dat te zijn) ons niet meer vertegenwoordigen, hoe kunnen wij dan onder deze schuld uit die niet door ons is aangegaan en ons tot een enorme last is geworden?

rijken_wij_zijn_bezit_queen_elisabeth

Het geldstelsel schept geld door schuld. Dat betekent dat onze regering geldschepping door de banken (ING, ABN-AMRO, Rabobank) gedoogd, die dit geld samen met een schuld scheppen zodra iemand een lening neemt. Centrale banken scheppen geld en lenen dit met rente uit aan banken. De inkomsten van de centrale bank gaan de staatskas in. De rente over geld gemaakt door de commerciële banken gaat de zakken in van een elite die mag bankieren en met veel geld eigenaar is van zo’n bank. 94% van al het geld in omloop word door deze banken gemaakt en een enorme stroom aan geld wordt uit de economie getrokken.

Banken lenen geld uit aan alles en iedereen, zelfs aan de staat! En alles en iedereen moet daar rente over betalen!

Aantal € briefjes juni 2015
305.641.278 x 500 = €152.820.639.000
41.332.802 x 200 = € 8.266.560.400
207.642.882 x 100 = € 20.764.288.200
392.485.132 x 50 = € 19.624.256.600
64.235.209 x 20 = € 1.284.704.180
22.079.229 x 10 = € 220.792.290
8.486.231 x 5 = € 42.431.155
___________________________________
Totaal €203.023.671.825

Commerciële banken hebben dus
€ 203.023.671.825 (ca 203 MILJARD) x 25 in omloop gebracht,
en dit is € 5.075.591.795.625 (ca 5 TRILJARD)

1% rente over € 5.075.591.795.625 is € 50.755.917.956,25
3% rente is dan € 152.267.753.868,75 (152 MILJARD) aan rente inkomsten per jaar! Dit over de gehele Eurozone!

Bron;
https://www.ecb.europa.eu/stats/euro/circulation/html/index.en.html
http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=bbn4112

Daar komt bovenop dat de banken rente over rente vragen, wat een sneeuwbal effect heeft op hun inkomsten!

Onderzoek heeft uitgewezen dat in ELK product dat je koopt gemiddeld 45% rentekosten in verwerkt zitten!

Daarnaast betalen we belasting! Met dat geld wordt een totaal inefficiënt ambtenaren apparaat betaald waaronder de belachelijk hoge inkomens van de Europarlementariërs die GEEN belasting hoeven te betalen (Bekijk dit )!, maar ook oorlogen financieren tegen landen als Irak en Libië (Bekijk ook dit ) , onder valse voorwendselen en met schendingen van de mensenrechten waar de honden geen brood lusten.

ShanTVision Webdesign - Marketing - SEO - Photoshop en fotografie - video

ShanTVision Webdesign – Marketing – SEO – Photoshop en fotografie – video

Dat we nu zo diep in de schulden zitten, de banken hebben gered die de huizenzeepbel hebben gecreëerd wat vele van ons tientallen duizenden Euro’s kost, een ingeklapte economie heeft opgeleverd waarbij de kosten op de zwakkere in de samenleving worden afgewenteld, hebben we te danken aan deze volksvertegenwoordigers die in het geheim de politiek gebruik als een draaideur naar het grootbedrijf.

Dan hebben we het kapitalisme. Dit is een systeem waarin met leugen en bedrog producten verkocht mogen worden, bestaande plant en diersoorten gepatenteerd worden, markten gemanipuleerd worden, ten koste van de bewoners van de planeet aarde en de aarde zelf… Dit wordt omarmd door economen die deze waanzin zijn ingewreven vanaf de eerste dag dat zij op de universiteiten binnen lopen. Gevolg hiervan kan je op dit filmpje bekijken. (Bekijk ook dit )

Nee, als je nu geen reden genoeg ziet om je gedwongen lidmaatschap van DEMOCRATIE BV op te zeggen weet ik het ook niet meer.

LATEN WE HIER BEGINNEN! Deel dit plaatje en meld je aan. We stappen eruit, HIER EN NU!!!
Bekijk dit (  https://www.youtube.com/watch?v=_hDv_JJdNIE )

Bekijk dit ( Greece fallen victim to economic Hitmen )

Boete bij niet aangeven geboorte van je kind

Hoogte boete bij niet aangeven kind

Socrates - De Ommekeer

25 Comments

 1. André

  Voor wie de duitse taal enigzins machtig is en en op een zeer duiidelijke manier uitgelegd wil krijgen, waarom de allermeeste mensen slaven zijn, zonder zich dit bewust te zijn kan ik de volgende CD aanbevelen.
  De CD heet:’ Steuerboykott – Hörbuch’ van Rico Albrecht. De Titel Steuerboykott (belastingboykot) dekt lang niet de lading. In ongeveer 2 uur en 20 minuten weet u hoe het systeem funktioniert en nagenoeg de hele wereld inmiddels in zijnwurggreep heeft en tot vernietiging van deze leidt. Te bestellen voor 15 € over de volgende Website:
  http://www.wissensmanufaktur-shop.net/

 2. Toch werden de meeste Kamerleden het er wel over eens dat Nederland de slavernij niet oneindig kon handhaven. Dat het nog tot 1863 duurde voordat de afschaffing een feit werd, kwam vooral door het eindeloze gesteggel in de Tweede Kamer over de wijze waarop dit moest gebeuren.

 3. joost mag het weten

  joost en tilasmi

  waar zijn jullie gegaan dan ?

  ik zit in een afkeurings fase .met uitkering heb een ongeval gehad en mis een hand
  maar deze situatie wil ik uit . wat raden jullie aan/?

 4. Dingeman

  Tilasmi, mooi om dit te lezen. Hoe genereer jij je eigen inkomsten? En heb jij een huis, of hoe woon jij? Woon je in een bos waar niemand komt en niemand je kent? Of hoe doe je dit? Eet en drink je ook en draag je kleding? Zo ja, hoe kom je hier aan? Is allemaal niet sarcastisch bedoelt, maar als grote interesse. Een vrijheid die velen willen. Hoop je reactie te ontvangen en/of te lezen.

  • Tilasmi

   Na een paar jaar op een camping te hebben gewoond zonder iets op mijn naam ben ik vertrokken… Nederland… niemand staat op, net zoals jij…

  • Dingeman

   Des te harder is het nodig om hier te blijven en ZELF de verandering te zijn. Als iedereen maar vertrekt en vlucht die geen slaaf wil zijn, dan breid het slavenzijn uit en komt het zeker ook jullie kant op. Zie o.a. chemtrails en Haarp en The New World order. Die veiligheid en zekerheid en vrijheid daar is maar schijn. Heel kort van duur. In de haard blijven en het daar veranderen. En als je in het buitenland woont (wat ik overigens heel goed begrijp hoor, want ik wil het ook), dan is het wel goed (vind ik) om een grote steen bij te dragen en in verbinding te zijn met die haard, zodat alles in liefde en vrijheid veranderd.

  • joost

   dingeman, het slaven collectief breidt zich niet uit doordat mensen die verantwoordelijk over hun leven nemen, vertrekken. het slavencollectief is uiterst besmettelijk, je MOET weg, trouwens wie gaat er nu in een moeras wonen?
   in “de haard” ligt de oorsprong van je slavenbestaan, met die haard moet je juist breken, je ben een produkt van je omgeving. het zijn, jullie, jullie slaven die vluchtgedrag vertonen, niet die paar mensen die het niet meer aan kunnen zien en betere gronden op zijn gaan zoeken. jullie vluchten voor het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen bestaan. heel erg gevaarlijk.
   liefde…. prachtig setje letters, maar het bestaat alleen samen met haat.
   oh ja en nog iets, iemand schreef hier iets over dat een mens rechten heeft.
   pardon me? waar zijn die vandaan gekomen? die zijn zeker aan komen waaien samen met de mantel der liefde. een mens heeft enkel het recht om dood te gaan.

 5. Jessica

  Joost waar ben je dan gaan wonen wil ook wel een stuk minder belasting betalen geeft een stuk minder stress

  • joost

   belasting betalen is voor de geweldsaanbidders.
   ik woon in bulgarije en betaal nog steeds 0.
   wel loopt de rekening op voor belasting waarvan zij vinden dat ik die moet betalen. namelijk voor het bezit van grond en onroerend goed, al 2 jaar niet betaald, de rekening zal zijn 48 lv + 8 lv boete = ongeveer 28 euro. ze hebben hier geen incassosyteem. je moet zelf betalen, als je niet betaalt, tja dan niet.

  • joost mag het weten

   ja wat raden ze aan om te gaan wonen is ook mijn vraag.
   portugal is naar de klote/falliet
   daar lijkt me het niet moeilijk een goedkoop stekki te vinden

   waar ga jij heen .jessica. 🙂

  • joost

   bulgarije

 6. maup

  Laatste ontwikkeling!

  Raak de naam kwijt,het is niet van jou,de naam is eigendom van de staat plus
  alles wat je registreert geef je weg.
  Je bent strafbaar als je je naam gebruikt het Kopierecht is van de staat en iemand
  die je aanzet tot gebruik van de naam is ook strafbaar.

  Om eens over na te denken

 7. Bad Karma

  Degene die willen weten hoe het zit met het verschil tussen mens en persoon zou ik willen aanraden de volgende docu te kijken. Erg verhelderend. Je maag draait ervan om als je er werkelijk bewust van wordt wat bankiers, politici, juristen en rechters al jarenlang geheim houden.

  Een persoon is een mens met plichten en verplichtingen binnen een maatschappij of samenleving.
  Een mens heeft rechten, alle rechten en geen verplichtingen. Geen enkele!

  https://youtu.be/_x3BhZqFewU

 8. Hendrik66

  Ok, wat wil je dan? Staatloos zijn? Dat kan, voeg je toe bij de IS. Totale anarchie. Mij niet gezien. Je hebt wel gelijk dat er vreemde beslissingen worden gemaakt die de burger mogen betalen, maar om dan maar staatloos te worden?

  • joost

   Ik ben staatloos! Het beste wat me ooit overkomen is. als er momenteel iets door heersers wordt gestuurd is het wel IS. Geen anarchie daar. Totale anarchie? is dat iets anders als niet totale anarchie?

   maar, ik wens je nog zoete dromen toe.

 9. jolo

  @joost
  Heb je niet gelezen, dat remigranten beter kunnen afzien naar het thuisland te emigreren, omdat de 600euro niet afdoende is?
  Mogelijk zet je dit tot nadenken?
  Alhoewel met een beginsalaris zou elke Nederland zonder bijverdienste zich moeten kunnen redden?

 10. roeptoeterumaar

  Je begint met een schuld van 300000 euro zo gauw je geboren wordt!
  Mogelijk is dit bedrag tot de macht vermenigvuldigd, als je de aarde verlaat?

 11. tao

  INDERDAAD ……………………… nl bv

  iedere “ingezetene” staat met geboortecertificaat garant voor nl BV van ongeveer een half miljoen pp (dat zullen wel geraamde inkomsten zijn wb belastingen, boetes, verplichte aanvragen allerlei overheidsdocumenten etc)

  wel eens wat gelezen op losethe name of verlies de naam?
  https://verliesdenaam.wordpress.com/

  let’s wake up
  ennnuhh…. verbeter de wereld begin bij jezelf…..
  http://www.gnosticteachings.org

 12. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Behalve het opgelegde evenredige deel van de vaderlandse staatsschuld raakt iedere nieuwkomer ook nog iets heel fundamenteels kwijt: zijn/haar natuurlijke recht.

  En krijgt daarvoor in de plaats het recht van ons ministerie van justitie. Een ministerie waarvan wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoont dat het tengevolge van de aanname van het “Pikmeerarrest” de nederlandse overheid tot de grootste bedreiging van de nederlandse samenleving heeft weten te maken. En dan wordt elke nieuwkomer die ondanks -of juist dóór!- ons onderwijs de nederlandse overheid toch niet helemaal vertrouwd ook nog eens “een verward mens” genoemd.

  Ze hebben ons dus wel echt “bij de ballen”.

  Bedankt redactie voor dit verhelderende artikel!

 13. Cees Intveld

  Helemaal eens! Politici hebben maar 1 doel, een belastingvrij topinkomen in de EU, niet ons belang. Ze hebben ons zonder enige inspraaak gemanoeuvreerd in een situatie waarin we zonder enige democratische inspraak gigantische schulden en verplichtingen hebben. Allemaal aanklagen en opsluiten die criminelen die gespeend zijn van enig gezond verstand en alleen maar hun top EU inkomen najagen!
  60 jaar geleden was Nederland het voordeligste land van Europa met veel lagere belastingen. Onze zakkenvullende politici hebben we onze welvaart verkwanseld aan Europa.

 14. joost

  Beste Tilasmi,
  Hoe heb jij je gedwongen lidmaatschap van DEMOCRATIE BV opgezegd?

  • Tilasmi

   Ik ben uitgeschreven uit Nederland. Mijn bedrijf is opgeheven en ik ben uit mijn stichting gezet. Ik heb geen bezit. Ik gebruik geen bank. Ik genereer mijn eigen inkomsten. Ik erken de staat niet dan als criminele organisatie.

  • joost

   ok, klinkt goed. ik ben ook uitgeschreven, maar wel verhuist, ook weer aan een bankrekening begonnen, omdat ik een huis kocht elders in europa. en meteen dus ook weer bezit. (twv van 4000 pleuries). Maar erg blij met de keuze, ik betaal 0 belasting, af en toe een klein beetje indirecte belastingen, die zijn moeilijk helemaal uit te bannen. sta op het punt een onderneming te starten, maar hier hoef je geen btw af te dragen tot een bepaalde omzet (die ik nooit ga en wil halen)

Leave a Comment